Lezing Olivier Van Duüren over digitale transformatie in organisaties

Nieuwsbericht

Deze tekst wordt niet getoond

Lezing Olivier Van Duüren over digitale transformatie in organisaties

Op dinsdag 13 maart gaf Olivier Van Duüren, internationaal spreker en auteur van het boek 'The Dualarity', in het provinciehuis een lezing over de uitdagingen die gepaard gaan met de digitale transformatie. Met de campagne 'Samen Digitaal' willen het provinciebestuur en VERA ( het Vlaams-Brabants steunpunt e-government) lokale besturen, het middenveld en burgers warm maken voor de mogelijkheden van digitale technologie. 

Naar smart region via digitale transformatie

Als provinciebestuur willen we het pad effenen voor de transitie naar een 'smart region'. Met de lezing van Olivier Van Duüren beginnen we aan een hele reeks activiteiten in het kader van de campagne ‘Samen Digitaal’.

Impact digitale transformatie op professioneel en persoonlijk vlak

Olivier Van Duüren wierp een blik op het veranderende digitale landschap, waarin wij ons als organisatie, maar ook als individu kunnen positioneren. De digitale wereld zal voor de industrie, overheid en samenleving vele veranderingen inhouden. Ook op persoonlijk en professioneel vlak zullen we de gevolgen ervaren. Olvier Van Duüren lichtte in zijn lezing de nieuwste evoluties toe en toonde hoe wij kunnen reageren.

 

Strategie en skills ontwikkelen

De spreker schetste hoe onze loopbaan er in de toekomst zal uitzien , welke vaardigheden we nodig zullen hebben. Voor een geslaagde digitale transitie zijn de ontwikkeling van een innovatieve strategie en bijhorende cultuur op de werkvloer nodig.

Over Olivier Van Duüren

Na 22 jaar internationaal werken bij Microsoft heeft Olivier Van Duüren een unieke visie op innovatie, transformatie en menselijk gedrag. In september 2016 bracht hij 'The Dualarity' uit, een boek dat dieper ingaat op het vinden van je sprankel bij je persoonlijke en beroepstransformatie.

2018-03-14