Oxfam Trailwalker

Nieuwsbericht

Deze tekst wordt niet getoond

Oxfam Trailwalker

Afgelopen zondag mocht ik deelnemen aan een mooi initiatief. Ik heb de laatste tien kilometer mee gestapt van de Oxfam trailwalker, samen met de drie ploegen van personeel van ons provinciebestuur, in totaal elf gemotiveerde stappers.

De Oxfam Trail Walker vindt altijd plaats in de Hoge Venen, een prachtig decor, de Hoge Venen zijn één van de mooiste wandel- en natuurgebieden in ons land. Maar voor de stappers is 100 kilometer afleggen in 30 uur wel enorm lastig, zeker omdat het dit jaar zo heet was. Ze kunnen steun goed gebruiken en die werd in de eerste plaats geleverd door de support-ploeg, collega’s die 24 uur in de weer waren om de stappers bij te staan. De deelnemende ploegen hadden mij gevraagd om samen met enkele anderen de laatste tien kilometers mee te stappen, dat heb ik zeer graag gedaan.

De moed en het doorzettingsvermogen van de stappers was hoog. Deze stappers steunen Oxfam: ieder team van vier mensen brengt sponsorgeld aan om Oxfam te steunen in hun strijd voor meer rechtvaardigheid.

 

2016-08-29