Prestigieuze prijs voor twee fotografen uit onze provincie

Nieuwsbericht

Deze tekst wordt niet getoond

Prestigieuze prijs voor twee fotografen uit onze provincie

Fotografen Massart en Verhoogen ontvangen Master Qualified European Photographer

Steven Massart uit Tienen en Jos Verhoogen uit Kortenberg behaalden de titel van Master Qualified European Photographer. Dit is een uitzonderlijke prestatie, slechts weggelegd voor de top van de fotografie. Op 8 februari mocht ik hen het kwaliteitslabel “Master Qualified European Photographer” uitreiken en opende ik samen met de deputatie een tentoonstelling over hun werk in het provinciehuis.

Scoren met beelden van architectuur en bevalling

Steven Massart uit Tienen, met een reeks architectuurfoto’s, en Jos Verhoogen uit Kortenberg, met een geboortereportage (bevalling aangevuld met familieportret), behaalden deze zomer het Master Qualified European Qualification, een kwaliteitslabel uitgereikt door de Federation of European Photographers.

Wetende dat er slechts 52 Europese fotografen (waaronder slechts 6 Belgen) houder zijn van dit kwaliteitslabel, is dat een uitzonderlijke prestatie die ik graag onder uw aandacht breng.

Federation of European Photographers stimuleert  vakmanschap

De Federation of European Photographers is een organisatie die de kwaliteit van de vakfotografie bevordert en de gemeenschappelijke belangen in het snel evoluerende fotografie-landschap behartigt.

Deze federatie verenigt de 55.000 leden van nationale fotografen-organisaties van 30 verschillende Europese landen. Hun kwaliteitslabel Master Qualified European Photographer (MQEP) laat hun leden toe om hun meerwaarde aan de wereld te tonen.

2018-02-09