Statutaire selecties voor calltakers en operatoren Vlaanderen / Brussel NL

Nieuwsbericht

Deze tekst wordt niet getoond

Statutaire selecties voor calltakers en operatoren Vlaanderen / Brussel NL

Van 13 september  tot en met  30 september 2019,  kunnen calltakers 101 en operatoren 112 en ook externe kandidaten zich via Selor inschrijven voor statutaire selecties voor Vlaanderen. Van 13 september  tot en met  10 oktober 2019,  kunnen calltakers 101 zich via Selor inschrijven voor statutaire selecties voor Brussel.

We raden alle contractuele medewerkers (ook zij die nog geen federaal personeel zijn) die statutair wensen te worden aan om deel te nemen aan deze statutaire selectieprocedure en wensen iedereen alvast heel veel succes!

2019-09-13
Meer informatie: 

Selectieprocedure

Je kan het verloop van de selectie en het juiste selectiereglement terugvinden op www.selor.be<http://www.selor.be>.

Opgelet:  we organiseren dit jaar geen infosessie hierover.

Hoe inschrijven?

1.         Aangezien alle communicatie vanuit Selor elektronisch verloopt, moet je over een 'Mijn selor' account beschikken om je te kunnen inschrijven. Als je je nog geen account hebt, maak je een account aan en vul je je online CV in op www.selor.be<http://www.selor.be>

2.         Je schrijft je in voor de selectie:

3.         Je doorloopt de selectieprocedure, zoals beschreven in het selectiereglement van Selor.

4.         Als je geslaagd bent, word je hiervan per e-mail verwittigd door Selor.

Opgelet: Selor verstuurt geen brieven meer naar je thuisadres. De resultaten van de verschillende modules en de uitnodigingen voor deelname aan de volgende module worden via e-mail verstuurd.

Praktische informatie

Voor het deelnemen aan de testen, wordt dienstvrijstelling toegekend voor de duur van de test en de verplaatsing. Dit geldt ook als je die dag niet moet werken.

Er zijn meerdere keuzes voor de data van de testen. We vragen met aandrang om deze in te plannen op vrije dagen zodat de dienstplanning niet in het gedrang komt. Indien dit niet mogelijk is, hou dan zeker rekening met je collega's en overleg met je diensthoofd en dienstplanner om de beste datum uit te kiezen.

De FOD Binnenlandse Zaken staat niet in voor de verplaatsingskosten. Voor de verplaatsing naar Brussel worden dus geen treinbiljetten voorzien. Er mag ook geen terugbetaling gevorderd worden via de 'Staat van reis- en verblijfskosten'.

Meer info of vragen: via Selor

De dienst HRST Select is niet betrokken bij de organisatie van de selectieprocedure. HRST Select kan dus niet antwoorden op vragen over het examen.

Alle vragen en inschrijvingen moeten dus gebeuren via Selor.

Het volledige verloop van de selectie en het selectiereglement zijn te vinden op www.selor.be<http://www.selor.be>.

Help de vacature verspreiden

In bijlage vind je een banner die jullie  kunnen delen als footer onder jullie email.

Deel ook onze berichten over de vacature op de facebookpagina www.facebook.com/sos112be<http://www.facebook.com/sos112be > of ons twitteraccount (Civil SecurityBe).